nieuws

Friesland steekt meer geld in kerken en molens

bouwbreed

-Er komt meer geld voor de restauratie van kerken en molens in Friesland. Dat is niet alleen goed voor de kerken en molens in die provincie, maar ook voor de bouwsector. In totaal is er nu zo’n 1,5 miljoen euro beschikbaar voor de restauratie van kerken en molens. Kort nadat de subsidieregeling werd opengesteld, liep […]

-Er komt meer geld voor de restauratie van kerken en molens in Friesland. Dat is niet alleen goed voor de kerken en molens in die provincie, maar ook voor de bouwsector. In totaal is er nu zo’n 1,5 miljoen euro beschikbaar voor de restauratie van kerken en molens. Kort nadat de subsidieregeling werd opengesteld, liep het storm. Er kwamen 137 aanvragen binnen, veel meer dan waarvoor geld was. Door de verruiming van het budget kunnen nu meer aanvragen gehonoreerd worden.

Reageer op dit artikel