nieuws

App Bouwbesluit 2012 voor iPhone beschikbaar

bouwbreed Premium

Sdu Uitgevers heeft de app Bouwbesluit 2012 voor de Apple iPhone op de markt gebracht. De applicatie bevat de integrale tekst van Bouwbesluit 2003 en Bouwbesluit 2012. De app biedt een nieuwsfeed en een twitterstroom over de bouwregelgeving. Volgens de ontwikkelaars is de applicatie actueel over veranderende wetgeving en de duiding. Ook biedt ze een […]

Sdu Uitgevers heeft de app Bouwbesluit 2012 voor de Apple iPhone op de markt gebracht. De applicatie bevat de integrale tekst van Bouwbesluit 2003 en Bouwbesluit 2012. De app biedt een nieuwsfeed en een twitterstroom over de bouwregelgeving. Volgens de ontwikkelaars is de applicatie actueel over veranderende wetgeving en de duiding. Ook biedt ze een vergelijking op artikelniveau tussen Bouwbesluit 2003 en Bouwbesluit 2012. Het is de tweede Bouwbesluit-applicatie op de markt. De eerste applicatie maakt de integrale tekst offline beschikbaar. Het Bouwbesluit 2012 treedt naar alle waarschijnlijkheid april 2012 in werking.

Reageer op dit artikel