nieuws

Aanbestedingsacademie van start gegaan

bouwbreed Premium

In Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn is de aanbestedingsacademie van start gegaan. Doel van dit initiatief is om de aanbestedingspraktijk in de provincie Limburg aanzienlijk te verbeteren. De academie is een project van de Regieraad Bouw in Limburg en wordt actief ondersteund door de provincie Limburg en Hogeschool Zuyd. Gedeputeerde Jan Schrijen, Louis Prompers […]

In Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn is de aanbestedingsacademie van start gegaan. Doel van dit initiatief is om de aanbestedingspraktijk in de provincie Limburg aanzienlijk te verbeteren. De academie is een project van de Regieraad Bouw in Limburg en wordt actief ondersteund door de provincie Limburg en Hogeschool Zuyd.

Gedeputeerde Jan Schrijen, Louis Prompers (projectdirecteur A2) en aanbestedingsambassadeur Riek Bakker riepen de Limburgse opdrachtgevers op meer durf en lef te tonen en aanbestedingen zo vorm te geven dat lokale bedrijven mee kunnen doen. De provincie Limburg liet zien dat het kan met haar beleid van onderhands aanbesteden tot de Europese drempel van 4,8 miljoen euro.

Reageer op dit artikel