nieuws

Zeeland pakt diefstal koper Zeelandbrug aan

bouwbreed

De provincie Zeeland neemt maatregelen om diefstal van koper aan de Zeelandbrug te voorkomen. Vorige week is voor de tweede koper gestolen over een lengte van 1400 meter. Eerder was al 200 meter koper weg. De provincie gaat nu extra sloten, nieuwe sloten en een alarm aanbrengen. Ook zal er uitgebreider gesurveilleerd worden. Voor de […]

De provincie Zeeland neemt maatregelen om diefstal van koper aan de Zeelandbrug te voorkomen. Vorige week is voor de tweede koper gestolen over een lengte van 1400 meter. Eerder was al 200 meter koper weg.

De provincie gaat nu extra sloten, nieuwe sloten en een alarm aanbrengen. Ook zal er uitgebreider gesurveilleerd worden. Voor de langere termijn wordt gewerkt aan het afdichten van de openingen waarlangs de dieven hun slag slaan.

Reageer op dit artikel