nieuws

Youtube Vote voor genomineerden van De Voorsprong

bouwbreed

Youtube Vote voor genomineerden van De Voorsprong

Uit de bijna 50 inschrijvingen voor prijsvraag De Voorsprong zijn twaalf genomineerden gekozen: zes voor nieuwbouw en zes voor bestaande bouw.

De Voorsprong is een prijs die door Energiesprong is uitgezet, een organisatie die innovatieve, energieambitieuze concepten stimuleert. Voor de prijsvraag zijn partijen in de bouw uitgenodigd die gezamenlijk opereren om een concept op de markt aan te bieden dat voor bestaande woningbouw minimaal 45 procent energiereductie oplevert en voor nieuwbouw energieneutraal is.

Youtube Vote

De toekenning van de prijs De Voorsprong wordt bepaald door een jury van professionals. Wie door middel van de Youtube Vote echter eindigt met het hoogste aantal stemmen, ontvangt op 24 november de publieksprijs uit handen van Jan Rotmans. De jury staat onder leiding van Pieter Huijbregts, en bestaat uit prof. dr. Sandra Schruijer (ketensamenwerking), ir. Birgit Dulski (duurzaamheid), prof. dr. Joop Halman (ontwerp en productie) en prof. dr. Ed Nijssen (marketing en sales).

Prijzengeld

De winnaars maken kans op ondersteuning ter waarde van maximaal 20.000 euro. Eén winnaar in de categorie nieuwbouw en één winnaar voor de categorie renovatie. De tweede en derde prijzen in elke categorie zijn ter waarde van 12.500 euro en 5.000 euro. Het prijzengeld wordt ingezet om de concepten verder te ontwikkelen. Dat kan op het gebied van marketing, techniek of de wijze van samenwerking zijn.

Stem via de Youtube Vote op de genomineerden voor De Voorsprong

Bekijk hier het programma van de prijzenuitreiking

 

Reageer op dit artikel