nieuws

Vurenhout in Zwaluwpark

bouwbreed Premium

Terwijl de andere gevel al is bedekt, staat een stapel planken te wachten op plaatsing in een van de gevels van het Zwaluwpark in Arnhem. Reinbouw uit Dieren gebruikt hiervoor vurenhouten schroten, die zijn verduurzaamd en brandwerend gemaakt. In opdracht van Proper-Stok bouwt Reinbouw aan de rand van Arnhem-Noord twee woonblokken met 36 eengezinswoningen en […]

Terwijl de andere gevel al is bedekt, staat een stapel planken te wachten op plaatsing in een van de gevels van het Zwaluwpark in Arnhem. Reinbouw uit Dieren gebruikt hiervoor vurenhouten schroten, die zijn verduurzaamd en brandwerend gemaakt. In opdracht van Proper-Stok bouwt Reinbouw aan de rand van Arnhem-Noord twee woonblokken met 36 eengezinswoningen en 68 appartementen en parkeergarages daaronder. Het ontwerp is van Mecanoo architecten. In februari moet het project klaar zijn.

Fotyo: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel