nieuws

Vijf ontwerpteams voor gebouw van Eurojust

bouwbreed Premium

-De Rijksgebouwendienst heeft vijf teams geselecteerd voor het ontwerp van Eurojust. Dit Europese agentschap heeft tot doel zware georganiseerde en grensoverschrijdende misdaad te bestrijden. De nieuwbouw van 18.000 vierkante meter voor 500 ambtenaren moet aan de Haagse Jan Willem Frisolaan komen. Relatief veel Nederlandse architecten dingen mee en mogen komend voorjaar hun ontwerp presenteren: Consortium […]

-De Rijksgebouwendienst heeft vijf teams geselecteerd voor het ontwerp van Eurojust. Dit Europese agentschap heeft tot doel zware georganiseerde en grensoverschrijdende misdaad te bestrijden. De nieuwbouw van 18.000 vierkante meter voor 500 ambtenaren moet aan de Haagse Jan Willem Frisolaan komen. Relatief veel Nederlandse architecten dingen mee en mogen komend voorjaar hun ontwerp presenteren: Consortium 4EJ (DVP, UN Studio), Casa Justitia (Brink, Quist Wintermans), Perrault/Rau, Mecanoo/Hashkoning en Team Eurojust (Benthem en Crouwel).

Reageer op dit artikel