nieuws

Venlo en provincie handhaven starterslening

bouwbreed

Starters op de woningmarkt in Venlo kunnen ook volgend jaar weer een beroep doen op de starterslening. Dat heeft het college van B en W besloten. Gemeente Venlo en Provincie Limburg stellen een budget beschikbaar, waardoor circa 75 starters een aanvullende lening kunnen krijgen. Het college verwacht dat de lening tot een beweging van zeker […]

Starters op de woningmarkt in Venlo kunnen ook volgend jaar weer een beroep doen op de starterslening. Dat heeft het college van B en W besloten. Gemeente Venlo en Provincie Limburg stellen een budget beschikbaar, waardoor circa 75 starters een aanvullende lening kunnen krijgen. Het college verwacht dat de lening tot een beweging van zeker 300 mutaties op de Venlose woningmarkt leidt.

De afgelopen 4 jaar verstrekte Venlo 101 startersleningen. Hiermee was een bedrag gemoeid van 3 miljoen euro.

Reageer op dit artikel