nieuws

TKH ziet winst en omzet toenemen

bouwbreed

TKH Group heeft de omzet in het derde kwartaal met bijna 15 procent opgevoerd tot 254 miljoen euro. Van de omzetstijging was 1,5 procent het gevolg van doorberekende hogere grondstofprijzen. Acquisities zorgen voor 3,5 procent omzetgroei, terwijl de verkoop van de gsm-activiteiten resulteerde in een omzetdaling van 1,7 procent. Autonoom boekte TKH ruim 11 procent […]

TKH Group heeft de omzet in het derde kwartaal met bijna 15 procent opgevoerd tot 254 miljoen euro.

Van de omzetstijging was 1,5 procent het gevolg van doorberekende hogere grondstofprijzen. Acquisities zorgen voor 3,5 procent omzetgroei, terwijl de verkoop van de gsm-activiteiten resulteerde in een omzetdaling van 1,7 procent. Autonoom boekte TKH ruim 11 procent vooruitgang.

De kabelproducent uit Haaksbergen zag het bedrijfsresultaat met 20 procent stijgen tot bijna 21 miljoen. De nettowinst klom met 38 procent naar 11,4 miljoen. Topman Alexander van der Lof van TKH verwacht dat het nettoresultaat over heel 2011 uitkomt binnen de eerder afgegeven bandbreedte van 55 tot 60 miljoen euro.

Reageer op dit artikel