nieuws

Systeem beschermt tegen schadelijke wortelgroei

bouwbreed Premium

GreenMax uit Heeswijk-Dinther presenteert een systeem voor het ondergronds groeien van boomwortels zonder schade aan kabels, rioleringen en bestrating. Het omvat een holle ondergrondse constructie van glasvezelversterkt polypropyleen, schermen voor de geleiding van wortels en wortelwerend doek. De holle constructie wordt gedeeltelijk met aarde gevuld en afgesloten met deksels en geotextiel.

GreenMax uit Heeswijk-Dinther presenteert een systeem voor het ondergronds groeien van boomwortels zonder schade aan kabels, rioleringen en bestrating. Het omvat een holle ondergrondse constructie van glasvezelversterkt polypropyleen, schermen voor de geleiding van wortels en wortelwerend doek. De holle constructie wordt gedeeltelijk met aarde gevuld en afgesloten met deksels en geotextiel.

Reageer op dit artikel