nieuws

Schultz: ProRail liet 364 miljoen op de plank liggen

bouwbreed

Niet 373 miljoen, maar 364 miljoen euro van het beschikbare spoorbudget tussen 2005 en 2010 is niet uitgegeven aan beheer, aanleg en onderhoud van spoor. Dat schrijft minister Schultz van Haegen (infrastructuur) in een brief aan de Tweede Kamer. De bewindsvrouw liet nader onderzoek doen door haar onafhankelijk functionerende departementale auditdienst en de extern accountant […]

Niet 373 miljoen, maar 364 miljoen euro van het beschikbare spoorbudget tussen 2005 en 2010 is niet uitgegeven aan beheer, aanleg en onderhoud van spoor.

Dat schrijft minister Schultz van Haegen (infrastructuur) in een brief aan de Tweede Kamer. De bewindsvrouw liet nader onderzoek doen door haar onafhankelijk functionerende departementale auditdienst en de extern accountant van ProRail. Beiden concluderen dat het niet-bestede bedrag 364 miljoen euro is.

Reageer op dit artikel