nieuws

Schotse fraude bij woningonderhoud

bouwbreed Premium

De politie in Edinburgh onderzoekt een grootscheepse fraude bij het door de gemeente aanbestede onderhoud van huurwoningen. De gemeente heeft inmiddels 15 ambtenaren op non-actief gesteld en onderzoekers ingeschakeld om de aard en omvang van de zaak verder in kaart te brengen. In Groot-Brittannië zijn de meeste verhuurde woningen in privé-eigendom. Bij achterstallig onderhoud kan […]

De politie in Edinburgh onderzoekt een grootscheepse fraude bij het door de gemeente aanbestede onderhoud van huurwoningen. De gemeente heeft inmiddels 15 ambtenaren op non-actief gesteld en onderzoekers ingeschakeld om de aard en omvang van de zaak verder in kaart te brengen.

In Groot-Brittannië zijn de meeste verhuurde woningen in privé-eigendom. Bij achterstallig onderhoud kan de gemeente echter ingrijpen en een aannemer opdracht geven de problemen te verhelpen.

Reageer op dit artikel