nieuws

Parkeergarage ziekenhuis Orbis naar gemeente

bouwbreed Premium

B&W van Sittard-Geleen stellen de gemeenteraad voor de parkeergarage van Orbis Medisch Centrum voor 16,3 miljoen euro aan te kopen. Dit gebeurt als uitvloeisel van het arrangement dat in 2009 werd afgesloten naar aanleiding van de financiële problemen bij Orbis. Met de verkoop versterkt Orbis het eigen vermogen en de gemeente kan door de aankoop […]

B&W van Sittard-Geleen stellen de gemeenteraad voor de parkeergarage van Orbis Medisch Centrum voor 16,3 miljoen euro aan te kopen. Dit gebeurt als uitvloeisel van het arrangement dat in 2009 werd afgesloten naar aanleiding van de financiële problemen bij Orbis. Met de verkoop versterkt Orbis het eigen vermogen en de gemeente kan door de aankoop de parkeertarieven verlagen.

Na aankoop gaat de gemeente de vloer coaten en vluchttrappen en technische installaties aanpassen voor een bedrag van 800.000 euro.

Reageer op dit artikel