nieuws

Ook Rotterdam kiest Blankenburg

bouwbreed Premium

De gemeenteraad van Rotterdam steunt de keuze van het college van B en W voor de aanleg van de Blankenburgtunnel. De Blankenburgtunnel gaat tussen Maassluis en Vlaardingen onder de Nieuwe Waterweg door en komt bij Rozenburg weer naar boven. Als het aan de raad ligt, wordt gekozen voor de variant Krabbeplas-West langs Vlaardingen. Voor de […]

De gemeenteraad van Rotterdam steunt de keuze van het college van B en W voor de aanleg van de Blankenburgtunnel. De Blankenburgtunnel gaat tussen Maassluis en Vlaardingen onder de Nieuwe Waterweg door en komt bij Rozenburg weer naar boven. Als het aan de raad ligt, wordt gekozen voor de variant Krabbeplas-West langs Vlaardingen. Voor de zogenoemde Nieuwe Westelijke Oeververbinding (NWO) liggen twee plannen en vijf varianten op tafel: de Blankenburgtunnel met drie varianten en de duurdere Oranjetunnel met twee varianten. Minister Schultz van Haegen (infrastructuur) maakt op 7 december een keuze.

Reageer op dit artikel