nieuws

‘Onderzoek naar gaslek bij Verver’

bouwbreed Premium

Het Schiedamse gemeenteraadslid Andreas Rose (Gemeentebelangen Schiedam) wil met spoed een onderzoek naar een mogelijk gaslek in de woning van voormalig burgemeester Wilma Verver-Aartsen.

“Als de leiding inderdaad lek is, moet er terstond worden ingegrepen. Een gaslek kan groot gevaar opleveren voor omwonenden en voor gezin Verver zelf,” aldus Rose gisteren in raadscommissie voor bestuurszaken.Verver maakte vorige week gewag van het lek in een interview in Cobouw. Het lek zou zijn ontstaan bij een volgens de voormalig burgemeester slecht uitgevoerde verbouwing. “We klagen allemaal over hoofdpijn. Onze gezondheid lijdt hieronder,” aldus Verver. Rose: “Als dit juist is, moeten we onmiddellijk ingrijpen. Met een gaslek moet je niet spotten. En als het niet juist is, staat Schiedam lelijk te kijk omdat een vroegere burgemeester die belast was met de veiligheid, zoiets beweert.”

Reageer op dit artikel