nieuws

Onderhandelingen over sociaal plan Goldewijk

bouwbreed Premium

FNV Bouw en CNV Vakmensen gaan volgende week met Goldewijk onderhandelen over een sociaal plan. De bouwbonden ontvingen deze week vooruitlopend op de gesprekken een concept-sociaal plan van Goldewijk. De inhoud ervan stemt regiobestuurder Bob Hey van FNV Bouw niet vrolijk. “Ik verwacht dan ook een heftige strijd met de harde opponent die Goldewijk heeft […]

FNV Bouw en CNV Vakmensen gaan volgende week met Goldewijk onderhandelen over een sociaal plan.

De bouwbonden ontvingen deze week vooruitlopend op de gesprekken een concept-sociaal plan van Goldewijk. De inhoud ervan stemt regiobestuurder Bob Hey van FNV Bouw niet vrolijk. “Ik verwacht dan ook een heftige strijd met de harde opponent die Goldewijk heeft inschakeld: een advocatenkantoor dat wel weg weet met bouwvakkers in nood.”

Goldewijk schrapt 105 van de driehonderd arbeidsplaatsen.

Reageer op dit artikel