nieuws

Nieuwe wijk Beek en Donk vangt groei Eindhoven op

bouwbreed Premium

Bouwfonds ontwikkelt een nieuwe woonwijk in Beek en Donk. De wijk krijgt een voor een dorp flinke schaal: 228 woningen. De bouwlocatie is gekozen om de gunstige ligging in de buurt van Eindhoven. Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente Laarbeek nemen samen de gebiedsontwikkeling en de grondexploitatie ter hand. Het bestemmingsplan is gereed en de eerste […]

Bouwfonds ontwikkelt een nieuwe woonwijk in Beek en Donk. De wijk krijgt een voor een dorp flinke schaal: 228 woningen. De bouwlocatie is gekozen om de gunstige ligging in de buurt van Eindhoven. Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente Laarbeek nemen samen de gebiedsontwikkeling en de grondexploitatie ter hand. Het bestemmingsplan is gereed en de eerste fase van de wijk is bouwrijp gemaakt. De gemeente Laarbeek maakt deel uit van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. Eindhoven kan horizontaal niet verder uitbreiden, reden waarom omliggende gemeenten in het vizier zijn voor de toekomstige woningbouwbehoefte.

Reageer op dit artikel