nieuws

Nieuwe Iveco Daily gaat met drie jaar fabrieksgarantie van start

bouwbreed Premium

Nieuwe Iveco Daily gaat met drie jaar fabrieksgarantie van start

Bij de introductie in Nederland van de New Daily gaat Iveco Nederland eventuele kopers over de streep halen met het aanbod van drie jaar volledige fabrieksgarantie en voordelige onderhoudscontracten. De kort geleden officieel gepresenteerde nieuwste uitvoering van de Iveco Daily is leverbaar in maar liefst 7000 verschillende uitvoeringen, met laadvermogens die oplopen tot 4,7 ton. De meest succesvolle bestelauto uit de stal van Fiat staat vanaf nu bij de Nederlandse dealers.

Roland De Deyne, General Manager Iveco Nederland: “Met deze drie jaar volledige fabrieksgarantie geven we onze klanten extra zekerheid en gemoedsrust en bevestigt de nieuwe Daily zijn leiderspositie in het segment van de bestelwagens. Samen met de productevolutie onderlijnen we hiermee onze toewijding om een kwaliteitsvol product af te leveren. Bovendien verlaagt de driejarige fabrieksgarantie aanzienlijk de exploitatiekosten van het voertuig en zakken hierdoor de tarieven van onze reparatie- en onderhoudscontracten, zo bieden we al een onderhoudscontract aan van 12 euro per maand”.

Tijdelijk lanceringsaanbod

De drie jaar garantie en de voordelige onderhoudscontracten vormen een tijdelijk lanceringsaanbod. De garantie is een volledige fabrieksgarantie volgens bestaande verlengde Iveco garantievoorwaarden, met een beperking tot 250.000 km. De garantie is overdraagbaar naar toekomstige eigenaars.Neusje en zuinige motor


De nieuwe Daily is herkenbaar aan zijn nieuwe modieuze neusje. De reden voor deze restyling is echter niet alleen maar uit overwegingen van vormgeving. De constructeurs hadden namelijk meer ruimte nodig voor de koeling en die vloeit weer voort uit de Euro5 emissie eisen, waardoor motor en uitlaatsysteem op de schop moesten. Helemaal nieuw voor de Daily is de 2,3 liter turbodiesel, die overigens al wordt toegepast in de Fiat Ducato. Deze 2,3 liter motor is zestig kilo lichter en tot tien procent zuiniger en schoner dan de zwaardere 3.0 dieselmotor. Hij wordt net als de 3.0 geproduceerd door FTP Industrial, de motorentak van de Fiat Professional Groep in Turijn (Italië).

Meer info: www.iveco.nl.

Reageer op dit artikel