nieuws

Mondriaan

bouwbreed Premium

Mondriaan

In de Haagse wijk Leidschenveen worden de voorlopige deuren in elkaar gezet voor het scholencomplex ROC Mondriaan dat door De Vries en Verburg wordt gebouwd. Het ontwerp van Van Tilburg Ibelings von Behr Architecten wordt 17.000 vierkante meter groot en krijgt een groot wigvormig atrium als blikvanger. De school, die ruimte biedt aan 1900 studenten, […]

In de Haagse wijk Leidschenveen worden de voorlopige deuren in elkaar gezet voor het scholencomplex ROC Mondriaan dat door De Vries en Verburg wordt gebouwd. Het ontwerp van Van Tilburg Ibelings von Behr Architecten wordt 17.000 vierkante meter groot en krijgt een groot wigvormig atrium als blikvanger. De school, die ruimte biedt aan 1900 studenten, moet in 2012 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel