nieuws

Milieustudie Arcadis van 800 kilometer kabel Chili

bouwbreed Premium

Arcadis gaat een milieueffectrapportage maken voor de aanleg van een 800 kilometer lange hoogspanningskabel in het zuiden van Chili. De opdracht ter waarde van 11,5 miljoen dollar komt van energietransporteur Transelec. De kabel is belangrijk vanwege de aanleg van de voorgenomen bouw van drie waterkrachtcentrales door Energia Austral. Arcadis verwacht de MER binnen 14 maanden […]

Arcadis gaat een milieueffectrapportage maken voor de aanleg van een 800 kilometer lange hoogspanningskabel in het zuiden van Chili. De opdracht ter waarde van 11,5 miljoen dollar komt van energietransporteur Transelec. De kabel is belangrijk vanwege de aanleg van de voorgenomen bouw van drie waterkrachtcentrales door Energia Austral. Arcadis verwacht de MER binnen 14 maanden af te ronden.

Reageer op dit artikel