nieuws

Luchtgordijn InduAirenergiezuinig en stil

bouwbreed Premium

HVAC Nederland komt met een vernieuwd luchtgordijn van het type InduAir. Deze uitvoering is 30 procent energiezuiniger dan zijn voorganger en heeft tevens een lagere geluidsproductie en een groter afschermvermogen. Het luchtgordijn is opgebouwd uit een robuust zelfdragende constructie en geschikt voor gebruik in een industriële omgeving en kan eenvoudig boven of naast de deuropening […]

HVAC Nederland komt met een vernieuwd luchtgordijn van het type InduAir. Deze uitvoering is 30 procent energiezuiniger dan zijn voorganger en heeft tevens een lagere geluidsproductie en een groter afschermvermogen.

Het luchtgordijn is opgebouwd uit een robuust zelfdragende constructie en geschikt voor gebruik in een industriële omgeving en kan eenvoudig boven of naast de deuropening worden gemonteerd.

Door het luchtgordijn te combineren met of aan te sluiten op een deurcontact en buitenthermostaat kan nog meer energie bespaard worden.

Reageer op dit artikel