nieuws

Kies de beste XL!

bouwbreed Premium

Kies de beste XL!

De lezer mag het zeggen. Wat is de beste XL-foto van 2011? Dik tweehonderd zag u er al voorbijkomen. Om de keuze te vergemakkelijken, maakte de redactie een voorselectie.

Dagelijks trekt een select gezelschap professionals erop uit om voor Cobouw zichtbaar te maken wat anders voor velen verborgen zou blijven. Zo komen gedurende de dag heel wat foto’s op de redactie binnen die bij elkaar de bouw op zijn best laten zien; vaklui aan het werk op spannende, soms spectaculaire locaties.

Bouwen, zien we, gebeurt overal; boven, op en onder de grond wordt geboord, gehesen, geschroefd, gegraven. Soms zitten de fotografen dicht op het werk, soms nemen ze – al dan niet noodgedwongen – afstand. Zij richten hun camera ver omhoog of diep naar beneden. Wie zich gefotografeerd weet, ziet pas later hoe de fotograaf keek. Uit dit arsenaal aan beelden kiest de fotoredacteur er dagelijks één die geschikt is voor het ‘hart’ van de krant; extra groot, XL.

Twaalf foto’s bleven over uit de keuze van de redactie. Nu is die keuze aan u, de lezer. De meeste stemmen gelden. Uit de inzendingen kiest de redactie wie de prijswinnende foto op groot formaat en ingelijst ontvangt.

Geef uw mening vóór 1 december via cobouwmedia@sdu.nl.

Reageer op dit artikel