nieuws

Ingenieurskaart middel tegen arbeidsbarrières

bouwbreed

Ingenieurs kunnen voortaan met een speciale kaart zichtbaar maken wat ze aan kennis en ervaring in hun bagage hebben. Nederland is na Duitsland het tweede land dat de ‘engineering card’ introduceert. Andere landen zullen volgen. De regie over de kaart is in handen van Feani, de Europese koepel van ingenieursverenigingen zoals Kivi Niria. De kaart […]

Ingenieurs kunnen voortaan met een speciale kaart zichtbaar maken wat ze aan kennis en ervaring in hun bagage hebben. Nederland is na Duitsland het tweede land dat de ‘engineering card’ introduceert. Andere landen zullen volgen. De regie over de kaart is in handen van Feani, de Europese koepel van ingenieursverenigingen zoals Kivi Niria. De kaart (aan te vragen via www.engineering-card.nl) wordt ondersteund door de Europese Unie als middel om arbeidsbarrières te slechten.

Reageer op dit artikel