nieuws

Fundament

bouwbreed

In Gouda werkt Balvert Betonstaal aan de fundamenten van het door J.P. van Eesteren gebouwde nieuwe Groene Hart Ziekenhuis. Het 28.000 vierkante meter grote complex rust op 750 VSP-combipalen (verdringende schroefpalen met een prefab kern) van Voorbij Funderingstechniek. De nieuwe vleugel krijgt ruimte voor onder meer 225 bedden en acht operatiekamers. Foto: Ton Borsboom

In Gouda werkt Balvert Betonstaal aan de fundamenten van het door J.P. van Eesteren gebouwde nieuwe Groene Hart Ziekenhuis.

Het 28.000 vierkante meter grote complex rust op 750 VSP-combipalen (verdringende schroefpalen met een prefab kern) van Voorbij Funderingstechniek. De nieuwe vleugel krijgt ruimte voor onder meer 225 bedden en acht operatiekamers. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel