nieuws

foto aanb

bouwbreed

Deklaag fietsbrug Langs het spoor tussen Utrecht en Den Haag brengt Haasnoot Bruggen bij Zevenhuizen een deklaag aan op een nieuwe kunststof brug. De brug ligt naast een spooronderdoorgang. Deze onderdoorgang, die BAM Civiel Zuidwest bouwde in opdracht van ProRail, vervangt de oude overweg en is onderdeel van de lokale fietsroutes. Hierdoor werd een nieuwe […]

Deklaag fietsbrug

Langs het spoor tussen Utrecht en Den Haag brengt Haasnoot Bruggen bij Zevenhuizen een deklaag aan op een nieuwe kunststof brug. De brug ligt naast een spooronderdoorgang. Deze onderdoorgang, die BAM Civiel Zuidwest bouwde in opdracht van ProRail, vervangt de oude overweg en is onderdeel van de lokale fietsroutes. Hierdoor werd een nieuwe fietsbrug ook urgent. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel