nieuws

Duurzaamgebouwd.nl opnieuw de beste bouwsite

bouwbreed Premium

Duurzaamgebouwd.nl opnieuw de beste bouwsite

Net als vorig jaar heeft www.duurzaamgebouwd.nl de verkiezing van de beste bouwsite gewonnen.

De site voor de volledige bouw en vastgoedsector kreeg van de jury 100 punten. Jurylid Menno Lammers (Vernieuwing Bouw) vindt het een site “waar je blijft surfen vanwege de diversiteit aan onderwerpen rondom duurzame bouw”.

Runner-up

De verrassende runner-up is www.ruimtevolk.nl. Het inspireren van het debat, te prikkelen en uitstijgen boven de waan van de dag is het doel van de site, zegt manager Sjors de Vries. In de toekomst wil Ruimtevolk een van de grootste netwerken in de Ruimtelijke Ordening worden.

Bekijk www.duurzaamgebouwd.nl

Bekijk het juryrapport met daarin de 10 beoordeelde sites

Reageer op dit artikel