nieuws

Deeldraadschroef vangt veel trek op

bouwbreed

Een deeldraadschroef die grote treklasten kan opvangen ontwikkelde de Duitse fabrikant Heco met de nieuwe Topix Combi Connect. De dubbele schroefdraad met verschillende spoed trekt de te verbinden delen tijdens het inschroeven goed samen. De cilinderkop verzinkt vrijwel onzichtbaar in het hout. De schroef is onder meer toepasbaar voor stompe dwarsverbindingen en het opdikken van […]

Een deeldraadschroef die grote treklasten kan opvangen ontwikkelde de Duitse fabrikant Heco met de nieuwe Topix Combi Connect. De dubbele schroefdraad met verschillende spoed trekt de te verbinden delen tijdens het inschroeven goed samen. De cilinderkop verzinkt vrijwel onzichtbaar in het hout. De schroef is onder meer toepasbaar voor stompe dwarsverbindingen en het opdikken van zwakke houten liggers.

Reageer op dit artikel