nieuws

CRH verwacht vorig jaarte kunnen evenaren

bouwbreed

CRH verwacht dit jaar een bedrijfsresultaat van 1,6 miljard euro. Daarmee zou het Ierse bouwmaterialenconcern het afgelopen jaar evenaren. Dat heeft CRH gisteren bekendgemaakt in een tussentijds handelsbericht. De onderneming zag in het derde kwartaal van dit jaar de omzet met 4 procent stijgen. In Europa bleef de groei beperkt tot 1 procent, mede door […]

CRH verwacht dit jaar een bedrijfsresultaat van 1,6 miljard euro. Daarmee zou het Ierse bouwmaterialenconcern het afgelopen jaar evenaren. Dat heeft CRH gisteren bekendgemaakt in een tussentijds handelsbericht.

De onderneming zag in het derde kwartaal van dit jaar de omzet met 4 procent stijgen. In Europa bleef de groei beperkt tot 1 procent, mede door de lagere volumes in Nederland. CRH bezit hier onder meer de bedrijven Cementbouw, Struyk Verwo, Calduran en Heembeton.

Het bouwmaterialenconcern bespaarde dit jaar al 136 miljoen aan kosten. Aan het einde van het jaar verwacht de onderneming in totaal 150 miljoen te hebben bezuinigd.

Reageer op dit artikel