nieuws

Batenburg gaat verder als Batenburg Techniek NV

bouwbreed Premium

Batenburg gaat verder als Batenburg Techniek NV

Batenburg Beheer NV gaat verder als Batenburg Techniek NV. Een nieuwe naam die aansluit bij de bedrijfsstrategie, verklaart Batenburg-topman Peter van der Linden.

De dertien bedrijven van de technisch dienstverlener werkten voorheen onder hun eigen namen. “Die blijven bestaan maar komen terug in een gemeenschappelijke huisstijl.” Door het hoofdkantoor in Rotterdam is een traject ingezet voor intensivering van de samenwerking binnen de groep.

Totaalinstallateur

Batenburg wil zich nadrukkelijker profileren als totaalinstallateur. Hiervoor zijn de afgelopen tijd verschillende bedrijven overgenomen die aanvullende disciplines inbrengen. Vaart krijgt de ontwikkeling in de volle breedte van het installatievak verder door autonome groei van diverse takken van de installatiesport binnen de groep, aldus Van der Linden.

Reageer op dit artikel