nieuws

Witteveen+Bos ruimt vuile bodems op in India

bouwbreed Premium

Witteveen+Bos voert in het zuidoosten van India twee bodemsaneringen uit. Het ingenieursbureau uit Deventer heeft goede hoop dat de beide demonstratieprojecten de aanzet vormen tot het verwerven van nog eens 25 saneringen. In Hyderabad is een projectkantoor geopend. Witteveen+Bos voert het werk uit in samenwerking met de ingenieursbureaus Tauw (eveneens uit Deventer), Cowi (Denemarken) en […]

Witteveen+Bos voert in het zuidoosten van India twee bodemsaneringen uit. Het ingenieursbureau uit Deventer heeft goede hoop dat de beide demonstratieprojecten de aanzet vormen tot het verwerven van nog eens 25 saneringen. In Hyderabad is een projectkantoor geopend.

Witteveen+Bos voert het werk uit in samenwerking met de ingenieursbureaus Tauw (eveneens uit Deventer), Cowi (Denemarken) en de lokale firma Kadam. De financiering komt via de Wereldbank van lokale instellingen die zijn opgericht om de vervuiling terug te dringen, de Pollution Control Boards.

Het consortium onder leiding van Witteveen+Bos zal op een industrieterrein en een stortplaats de mate van vervuiling meten, saneringsplannen opstellen en de aanbestedingen begeleiden. Voor de beide projecten is 950.000 euro beschikbaar.

Reageer op dit artikel