nieuws

Werk aan de oever

bouwbreed Premium

Bouwcombinatie Stadsbrug Nijmegen (BSN), een samenwerking van BAM Civiel en Max Bögl Nederland, werkt op de beide oevers van de Waal aan De Oversteek, de nieuwe stadsbrug in Nijmegen. Sinds deze zomer wordt de hoofdoverspanning in delen opgebouwd op een tijdelijk platform in de uiterwaarden aan de noordkant van de rivier. Tegelijkertijd werkt BSN aan […]

Bouwcombinatie Stadsbrug Nijmegen (BSN), een samenwerking van BAM Civiel en Max Bögl Nederland, werkt op de beide oevers van de Waal aan De Oversteek, de nieuwe stadsbrug in Nijmegen. Sinds deze zomer wordt de hoofdoverspanning in delen opgebouwd op een tijdelijk platform in de uiterwaarden aan de noordkant van de rivier. Tegelijkertijd werkt BSN aan de aanbruggen. De noordelijke aanbrug wordt 660 meter lang, de zuidelijke 210 met een talud van 170 meter. Ze moeten in het najaar van 2012 zover klaar zijn dat de 285 meter lange hoofdoverspanning kan worden ingevaren.Foto: APA/Frans Ypma

Reageer op dit artikel