nieuws

Weijers Eikhout gaat afgeslankt verder

bouwbreed Premium

Weijers Eikhout gaat afgeslankt verder

Dakdekkersbedrijf Weijers Eikhout maakt een doorstart. De hoofdvestiging in Groesbeek gaat in afgeslankte vorm verder.

In Asten blijft een steunpunt bestaan. De hele Weijers Eikhout Groep werd deze week failliet verklaard. Het personeel is vrijdagmiddag geïnformeerd over de voortzetting van de activiteiten. De doorstart betekent goed nieuws voor 45 vaste medewerkers. Zoveel kunnen er blijven. Dat is de helft van het totaal van 90 dat tot het faillissement in dienst was. Alles bij elkaar opgeteld werkten twee weken geleden nog 140 mensen voor het bedrijf, inclusief losse krachten.

De vestiging in Maastricht is verkocht en daardoor buiten het faillissement gebleven. De toekomst van de vestiging in Beverwijk is nog onzeker.

Reageer op dit artikel