nieuws

Vlechten onder straatniveau

bouwbreed

Vanaf de straat bijna onzichtbaar tegenover Centraal Station Rotterdam maken medewerkers van het Belgische Besix de wapening voor een ondergrondse parkeergarage van vijf lagen. In opdracht van de gemeente ontwierp architect Maarten Struijs een 150 meter lange en ruim 30 meter brede parkeerbak die op 20 meter diepte ruimte biedt aan achthonderd auto’s. Op het […]

Vanaf de straat bijna onzichtbaar tegenover Centraal Station Rotterdam maken medewerkers van het Belgische Besix de wapening voor een ondergrondse parkeergarage van vijf lagen. In opdracht van de gemeente ontwierp architect Maarten Struijs een 150 meter lange en ruim 30 meter brede parkeerbak die op 20 meter diepte ruimte biedt aan achthonderd auto’s. Op het dak van de garage komt een park met bomen. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel