nieuws

Villa aan de plas

bouwbreed

Aan de Westeinderplas nabij Kudelstaart bouwt Van Leent Bouwbedrijf uit Poeldijk een villa. De aannemer levert begin 2012 het casco op, de opdrachtgever doet de afbouw zelf. Architektenburo R.J. Panne-koek uit Aalsmeer ging uit van een woning op deze locatie die zou worden verbouwd. Uiteindelijk moest deze echter verdwijnen. De architect paste de ligging van […]

Aan de Westeinderplas nabij Kudelstaart bouwt Van Leent Bouwbedrijf uit Poeldijk een villa. De aannemer levert begin 2012 het casco op, de opdrachtgever doet de afbouw zelf. Architektenburo R.J. Panne-koek uit Aalsmeer ging uit van een woning op deze locatie die zou worden verbouwd. Uiteindelijk moest deze echter verdwijnen. De architect paste de ligging van de nieuwbouw aan, maar de gemeente wilde dat zij dezelfde oriëntatie van de afgebroken woning zou krijgen.

De laatste oplevering staat gepland voor de bouwvak van 2012. Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel