nieuws

Verkoop telecom scheelt Grontmij 1200 mensen

bouwbreed Premium

Grontmij heeft de divisie telecom van zijn Franse dochtermaatschappij Ginger op eigen benen gezet. Nieuwe eigenaren zijn het huidige management en investeringsmaatschappij Partenaires. Eerder had Grontmij al aangegeven telecom niet tot zijn kernactiviteiten te rekenen. Sinds de overname van Ginger is Grontmij met een kleine 11.000 medewerkers het derde ingenieursbureau van Europa. Met de verkoop […]

Grontmij heeft de divisie telecom van zijn Franse dochtermaatschappij Ginger op eigen benen gezet. Nieuwe eigenaren zijn het huidige management en investeringsmaatschappij Partenaires. Eerder had Grontmij al aangegeven telecom niet tot zijn kernactiviteiten te rekenen.

Sinds de overname van Ginger is Grontmij met een kleine 11.000 medewerkers het derde ingenieursbureau van Europa. Met de verkoop van de telecomtak neemt het bureau afscheid van 1200 medewerkers.

Reageer op dit artikel