nieuws

Vakbonden nodigen Tata Steel uit voor gesprek

bouwbreed

FNV Bondgenoten heeft de directie van Tata Steel vrijdag uitgenodigd om volgende week nog een keer om de tafel te gaan om een voorgenomen reorganisatie te bespreken. Daarbij moet het plan om 1000 banen te schrappen van tafel. Dat heeft de vakbond laten weten na in IJmuiden met zijn leden te hebben gesproken. “Als het […]

FNV Bondgenoten heeft de directie van Tata Steel vrijdag uitgenodigd om volgende week nog een keer om de tafel te gaan om een voorgenomen reorganisatie te bespreken. Daarbij moet het plan om 1000 banen te schrappen van tafel. Dat heeft de vakbond laten weten na in IJmuiden met zijn leden te hebben gesproken.

“Als het gesprek niks oplevert, komt er een ultimatum en gaat het echt los”, waarschuwt bestuurder Aad in ‘t Veld. CNV Vakmensen, die ook tegen de sanering is, kiest ook eerst voor het gesprek. “Als het er uiteindelijk van moet komen, is de actiebereidheid hoog.”

Reageer op dit artikel