nieuws

Unica geeft inzicht in energiemanagement

bouwbreed

Met het energiemanagementsysteem LIFT biedt Unica zijn klanten nauwkeurig inzicht in de energieprestaties van technische installaties. Hiermee kan tot 25 procent energie bespaard worden aldus de technisch dienstverlener op het gebied van onder andere installatietechniek, energiebeheer en gebouwautomatisering. Het systeem kan zowel worden toegepast bij installaties die energie opwekken (zoals warmte- en koudeopslag, houtenergiecentrales en […]

Met het energiemanagementsysteem LIFT biedt Unica zijn klanten nauwkeurig inzicht in de energieprestaties van technische installaties. Hiermee kan tot 25 procent energie bespaard worden aldus de technisch dienstverlener op het gebied van onder andere installatietechniek, energiebeheer en gebouwautomatisering. Het systeem kan zowel worden toegepast bij installaties die energie opwekken (zoals warmte- en koudeopslag, houtenergiecentrales en warmtekrachtkoppeling) als binneninstallaties (mits voorzien van een gebouwbeheersysteem).

Energiemanagement vormt een belangrijke stap in de verduurzaming van vastgoed.

Reageer op dit artikel