nieuws

Ter Steege bouwt huizen in Kenia voor allerarmsten

bouwbreed Premium

Dertien medewerkers van de Ter Steege Groep uit Rijssen reizen in de eerste week van november af naar Kenia om geheel belangeloos twaalf woningen te bouwen in het dorpje Wikivuvwa. De woningen moeten twaalf kwetsbare families onderdak gaan bieden en hun leef- en hygiënische omstandigheden aanzienlijk verbeteren. Het project wordt mede gefinancierd uit de giften […]

Dertien medewerkers van de Ter Steege Groep uit Rijssen reizen in de eerste week van november af naar Kenia om geheel belangeloos twaalf woningen te bouwen in het dorpje Wikivuvwa.

De woningen moeten twaalf kwetsbare families onderdak gaan bieden en hun leef- en hygiënische omstandigheden aanzienlijk verbeteren. Het project wordt mede gefinancierd uit de giften die Ter Steege heeft ontvangen van relaties in het kader van zjn 100-jarige jubileum. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd samen met de lokale bevolking. Ter Steege krijgt daarnaast steun van de hulporganisatie Dorcas.

Reageer op dit artikel