nieuws

‘Stationsgebied Utrecht lijdt onder verbouwing’

bouwbreed Premium

Bezoekers en werknemers van Hoog Catharijne en het Stationsgebied in Utrecht vinden dat de omgeving achteruitgaat door de nu al jaren durende bouwwerkzaamheden. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente Utrecht. De ruim 1300 ondervraagden geven gemiddeld een 6,3 voor de algemene veiligheid in het gebied. Het is er viezer dan 2 jaar geleden, er […]

Bezoekers en werknemers van Hoog Catharijne en het Stationsgebied in Utrecht vinden dat de omgeving achteruitgaat door de nu al jaren durende bouwwerkzaamheden. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente Utrecht.

De ruim 1300 ondervraagden geven gemiddeld een 6,3 voor de algemene veiligheid in het gebied. Het is er viezer dan 2 jaar geleden, er wordt meer vernield en de winkels en kantoren zijn slechter bereikbaar.

Reageer op dit artikel