nieuws

Skanska knapt universiteit op

bouwbreed Premium

Skanska heeft een contract van 373 miljoen dollar binnengehaald voor het realiseren van de laatste fase van het nieuwe onderzoekscentrum van de universiteit van New York. De Zweedse bouwer knapt ruimtes met een vloeroppervlakte van 37.000 vierkante meter op en neemt diverse, tot vijf verdiepingen hoge gebouwen, onderhanden. Ook wordt boven de gezamenlijke ruimte van […]

Skanska heeft een contract van 373 miljoen dollar binnengehaald voor het realiseren van de laatste fase van het nieuwe onderzoekscentrum van de universiteit van New York. De Zweedse bouwer knapt ruimtes met een vloeroppervlakte van 37.000 vierkante meter op en neemt diverse, tot vijf verdiepingen hoge gebouwen, onderhanden. Ook wordt boven de gezamenlijke ruimte van twee gebouwen een plein gemaakt.

Reageer op dit artikel