nieuws

Schilder krijgt via website informatie

bouwbreed Premium

Sigma Coatings uit Uithoorn heeft voor onder andere schilders de mobiele website m.sigma.nl ingericht. De website informeert via een smartphone over producten en schakelt door naar kenmerken- en veiligheidsbladen. Schilders kunnen op de website uitrekenen hoeveel verf ze voor een klus nodig hebben. De applicatie leert ook voor welke toepassing welk product het beste voldoet. […]

Sigma Coatings uit Uithoorn heeft voor onder andere schilders de mobiele website m.sigma.nl ingericht. De website informeert via een smartphone over producten en schakelt door naar kenmerken- en veiligheidsbladen. Schilders kunnen op de website uitrekenen hoeveel verf ze voor een klus nodig hebben. De applicatie leert ook voor welke toepassing welk product het beste voldoet. Sigma Coatings navigeert schilders via de mobiele website ook naar de dichtstbijzijnde verkoper.

Reageer op dit artikel