nieuws

Rijkswaterstaat trekt handen van te smalle brug

bouwbreed Premium

Rijkswaterstaat stopt per 1 november met het inzetten van verkeersregelaars, die zwaar verkeer over de te smalle brug over de IJssel bij Westervoort regelen. Volgens de dienst zijn verkeersmaatregelen de verantwoordelijkheid van de gemeenten Arnhem en Westervoort, ondanks het feit dat Rijkswaterstaat zelf de brug kortgeleden te smal opleverde. Bij de opening van de brug […]

Rijkswaterstaat stopt per 1 november met het inzetten van verkeersregelaars, die zwaar verkeer over de te smalle brug over de IJssel bij Westervoort regelen. Volgens de dienst zijn verkeersmaatregelen de verantwoordelijkheid van de gemeenten Arnhem en Westervoort, ondanks het feit dat Rijkswaterstaat zelf de brug kortgeleden te smal opleverde.

Bij de opening van de brug bleek dat twee landbouwvoertuigen elkaar niet kunnen passeren.

Als vrachtwagens en bussen langs elkaar rijden, is dat millimeterwerk. De dienst was daarvoor gewaarschuwd.

Reageer op dit artikel