nieuws

Oppositie tegen nieuw stadhuis

bouwbreed

De oppositiepartijen in de gemeenteraad van Wageningen willen niet dat de gemeente meer dan 12 miljoen euro steekt in de bouw van een nieuw gemeentehuis. De partijen vrezen dat de kosten voor de nieuwbouw uiteindelijk veel hoger zullen uitvallen. “Dit is een volstrekt onverantwoordelijke uitgave in een tijd waarin ernstig moet worden bezuinigd op de […]

De oppositiepartijen in de gemeenteraad van Wageningen willen niet dat de gemeente meer dan 12 miljoen euro steekt in de bouw van een nieuw gemeentehuis. De partijen vrezen dat de kosten voor de nieuwbouw uiteindelijk veel hoger zullen uitvallen. “Dit is een volstrekt onverantwoordelijke uitgave in een tijd waarin ernstig moet worden bezuinigd op de gemeentelijke uitgaven. Nieuwbouw in de binnenstad legt, in een economisch moeilijke tijd een onverantwoordelijke druk op de gemeentelijke financiën”, aldus VVD, CDA, Stadspartij en SP. Bovendien zorgen de 150 ambtenaren die het nieuwe pand moet huisvesten voor verkeers- en parkeerproblemen in het centrum van de stad.

Reageer op dit artikel