nieuws

Op koersOp koers

bouwbreed

Programma: Ruimte voor de RivierAantal maatregelen:Ruim dertig Budget:2136,8 miljoen Raming:2169,5 miljoen Tweeledige doelstelling:Zorgen dat het Nederlandse rivierensysteem een piek in de waterafvoer zoals die statistisch gezien eens in de 1250 jaar kan voordoen kan opvangen; verbeteren ruimtelijke kwaliteit Tussenstand:Over zes maatregelen (70 procent budget) is een projectbeslissing genomen en is de realisatiefase gestart. De doelstelling […]

Programma: Ruimte voor de RivierAantal maatregelen:Ruim dertig

Budget:2136,8 miljoen

Raming:2169,5 miljoen

Tweeledige doelstelling:Zorgen dat het Nederlandse rivierensysteem een piek in de waterafvoer zoals die statistisch gezien eens in de 1250 jaar kan voordoen kan opvangen; verbeteren ruimtelijke kwaliteit

Tussenstand:Over zes maatregelen (70 procent budget) is een projectbeslissing genomen en is de realisatiefase gestart. De doelstelling in termen van centimeters waterstanddaling zal worden gehaald (Deltares, Pakkettoets, april 2011)

Oplevering 2015:Wordt op vier projecten na gehaald.

Overall conclusie Berenschot en Erasmus Universiteit: er is tot dusverre een grote prestatie geleverd.

Reageer op dit artikel