nieuws

MR Air Force koopt 41 compressoren van Doosan infracore

bouwbreed Premium

MR Air Force koopt 41 compressoren van Doosan infracore

MR Air Force, onderdeel van Machinery Resale, heeft bij Doosan Infracore 41 stuks grote hoge druk luchtcompressoren aangeschaft. Deze aankoop vertegenwoordigd een marktwaarde van 2,5 miljoen euro. Managing Director Henk Uphoff van Machinery Resale kondigde min of meer tegelijkertijd de nieuwbouw aan van zijn bedrijf in België, waar op een terrein van 22.000 vierkante meter alle activiteiten rond tweedehands machines gaan plaatsvinden.

De aflevering van de compressoren werd bijgewoond door (v.l.n.r.) Nick Verbeek, directeur Doosan Portable Power EMEA; Filip Maes, eigenaar van MR Air Force en Henk Uphoff, directeur van Machinery Resale.

MR Air Force heeft de eerste van ruim 40 nieuwe grote mobiele luchtcompressoren geleverd gekregen van Doosan Infracore Portable Power. De levering omvat 21/215 compressoren met nakoeler en dubbele drukoptie en 12/235 en 9/270 compressoren met nakoeler. Alle nieuwe compressoren worden aangedreven door de Cummins 6IRQ9AE dieselmotor en kunnen op afstand worden bewaakt.

De deal wordt op termijn wellicht uitgebreid tot in totaal zestig stuks, zo laat Uphoff aansluitend weten.

Bekende naam

MR Air Force is geen verhuurbedrijf, maar gebruikt de compressoren om zakelijke partners, zoals verhuurbedrijven, dealers en vertegenwoordigers, te ondersteunen bij het opzetten en exploiteren van gespecialiseerde, langlopende verhuurprogramma’s voor grote mobiele compressoren.

Henk Uphoff legt uit: “We richten onze nieuwe dienst op landen in de EU en hebben voor Doosan Portable Power gekozen omdat hun machines een bekende naam hebben en wereldwijd de hoogste standaard in compressoren vertegenwoordigen. Onderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in alle EU-landen en de machines behouden hun waarde, ook na een aantal jaren op de verhuurmarkt.”

Meer info: www.mrairforce.eu.

Reageer op dit artikel