nieuws

Limburg verlengt lening starters

bouwbreed Premium

-De provincie Limburg heeft de regeling voor startersleningen verlengd tot eind 2015. Daarvoor is een bedrag van 3,1 miljoen euro beschikbaar gesteld. De regeling zou oorspronkelijk eind dit jaar aflopen. De regeling bestaat al sinds 2006. De meeste gemeenten nemen hierin deel en stellen ook geld beschikbaar om startersleningen te financieren. De provincie heeft de […]

-De provincie Limburg heeft de regeling voor startersleningen verlengd tot eind 2015. Daarvoor is een bedrag van 3,1 miljoen euro beschikbaar gesteld.

De regeling zou oorspronkelijk eind dit jaar aflopen. De regeling bestaat al sinds 2006. De meeste gemeenten nemen hierin deel en stellen ook geld beschikbaar om startersleningen te financieren. De provincie heeft de verlenging nu afgekondigd om de gevolgen van de kredietcrisis verder te verzachten en de woningmarkt in het algemeen en de starters in het bijzonder te ondersteunen. Dat houdt volgens de provincie de doorstroming op gang.

Reageer op dit artikel