nieuws

Limburg pakt werk voor buitenring Parkstad op

bouwbreed Premium

De provincie Limburg pakt de voorbereidingen voor de aanleg van een 26 kilometer lange vierbaans randweg rondom Parkstad (de regio Heerlen) weer op. Die werken waren stilgelegd na een schorsing door de Raad van State. De provincie vroeg de landsadvocaat om advies. Geschorst waren werken die onomkeerbaar zijn, en daar vallen deze werken niet onder, […]

De provincie Limburg pakt de voorbereidingen voor de aanleg van een 26 kilometer lange vierbaans randweg rondom Parkstad (de regio Heerlen) weer op. Die werken waren stilgelegd na een schorsing door de Raad van State. De provincie vroeg de landsadvocaat om advies. Geschorst waren werken die onomkeerbaar zijn, en daar vallen deze werken niet onder, liet deze weten.

Bij de voorbereidingen gaat het onder meer om het strippen van reeds aangekochte woningen om ongewenste bewoning te verhinderen.

Reageer op dit artikel