nieuws

Leighton bouwt voor 445 miljoen euro in Hongkong

bouwbreed Premium

Hochtiefdochter Leighton heeft in Hongkong weer een grote opdracht van het project Express Rail Link binnengehaald. Voor 445 miljoen euro werkt de bouwer mee aan de realisatie van het kopstation in de stad. De Express Rail moet in 2015 de verbinding tot stand brengen tussen de oude Britse kolonie Hongkong en het Chinese achterland. De […]

Hochtiefdochter Leighton heeft in Hongkong weer een grote opdracht van het project Express Rail Link binnengehaald. Voor 445 miljoen euro werkt de bouwer mee aan de realisatie van het kopstation in de stad. De Express Rail moet in 2015 de verbinding tot stand brengen tussen de oude Britse kolonie Hongkong en het Chinese achterland. De werkzaamheden voor het stationsproject van 890,3 miljoen, dat Leighton samen met partners uitvoert, beginnen nog deze maand. De Express Rail Link zal volgens de planning over vier jaar dagelijks tot 100.000 reizigers vervoeren. Vorig jaar verwierf Leighton al twee andere deelprojecten van de nieuwe verbinding.

Reageer op dit artikel