nieuws

Laudy bouwt nieuw Arcus College

bouwbreed Premium

Laudy Bouw uit Sittard is de nieuwbouw gegund van het Arcus College in Valkenburg. Voor de werktuigbouwkundige installaties en elektrotechniek tekende Cofely Zuidoost BV uit Maastricht. De nieuwbouw is voorbereid op aansluiting op het Heerlense Mijnwaterproject voor verwarming en koeling. Daarnaast zijn diverse energiebesparende maatregelen toegepast, zoals hoogwaardig isolatiemateriaal, zonneboilers, daglichtregeling en bewegingsdetectoren voor de […]

Laudy Bouw uit Sittard is de nieuwbouw gegund van het Arcus College in Valkenburg. Voor de werktuigbouwkundige installaties en elektrotechniek tekende Cofely Zuidoost BV uit Maastricht.

De nieuwbouw is voorbereid op aansluiting op het Heerlense Mijnwaterproject voor verwarming en koeling. Daarnaast zijn diverse energiebesparende maatregelen toegepast, zoals hoogwaardig isolatiemateriaal, zonneboilers, daglichtregeling en bewegingsdetectoren voor de verlichting.

Reageer op dit artikel