nieuws

Kraanverhuur Nederland: één aanspreekpunt voor het hele land

bouwbreed Premium

Kraanverhuur Nederland: één aanspreekpunt voor het hele land

Met de introductie van Kraanverhuur Nederland (KVN) bieden zes bedrijven in verticaal transport een landelijke dienstverlening aan. Die krijgt met 17 vestigingen in het hele land een capaciteit van circa 250 kranen en 300 medewerkers. “Klanten die landelijk werken hebben voortaan slechts één aanspreekpunt waarmee elke hijsklus, waar ook in Nederland, geregeld kan worden.” De afhandeling vindt vervolgens met lokale kennis en kunde plaats.

KVN is een nieuwe landelijke samenwerking tussen Baetsen, BKF, Van Ginsven, Heeren, Kuiphuis en Nederhoff.

“Wij merken dat efficiency en kostenbeheersing voor veel opdrachtgevers steeds belangrijker zijn geworden. Door de samenwerking binnen Kraanverhuur Nederland, hebben wij 17 vestigingen in het hele land en zijn wij in staat om binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type werk” aldus Ron Nederhoff, woordvoerder van Kraanverhuur Nederland.

Landelijke afspraken, lokaal geregeld

Opdrachtgevers kunnen via één aanspreekpunt landelijke afspraken maken voor al het hijswerk, waar ook in Nederland. De advisering wordt wel lokaal geregeld. “Wij hebben er bewust voor gekozen om klanten het gemak te bieden van één landelijk aanspreekpunt waarmee alles in principe kan worden geregeld. Behalve de maatwerkadviezen die noodzakelijk zijn voor elke opdracht. Daarvoor worden de specialisten van de diverse vestigingen ingeschakeld, omdat we kiezen voor de persoonlijke aandacht die in onze optiek het beste is om de meest optimale kwaliteit te kunnen leveren.”

Meer info via contactpersoon Ron Nederhoff (088 789 0 789) en www.kraanverhuurnederland.nl.

 

Reageer op dit artikel